Till Unicare.nu
Vårens utbildningsutbud 2022

Nu går det att anmäla sig till vårens utbildningar. Nytt för i år är att vi erbjuder utbildning i Hållbart medarbetarskap. Utöver det finns utbildningar i BAM, HLR och Första hjälpen samt Allergiframkallande kemiska produkter.

Självtest Covid

Är ni i behov av att testa er personal? Hos oss kan du köpa självtest för Covid-19. Kontakta oss för mer information.

Arbetsmiljön är ryggraden

Som din expertresurs arbetar vi på Företagshälsan för att skapa välmående, hälsosamma, säkra, utvecklande och produktiva organisationer där människor trivs och mår bra och inte riskerar att skadas eller bli sjuka. Vi är stolta att kunna erbjuda en komplett företagshälsa med alla kompetenser i huset.

Nyhet! HK Premium

Från och med hösten 2021 kommer vi kunna erbjuda en helt ny tjänst. Hälsoundersökning premium är en omfattande undersökning där arbets-EKG och/eller ultraljud hjärta ingår. Hör av dig för mer information och bokning.

Hälsoundersökning BYGG

Investera i ett strukturerat hälso- och arbetsmiljöarbete! Hälsoundersökning BYGG är utformad efter byggarbetares riskområden enligt rekommendationer från Byggnads.

previous arrow
next arrow
Slider

Våra tjänster

Företagshälsan är en samarbetspartner i ert strategiska och systematiska arbetsmiljöarbete. Vi erbjuder våra tjänster som en integrerad del av er verksamhet. Vi är specialister inom en rad områden och vi skräddarsyr tjänster efter era önskemål.

Intresserad? kontakta oss

Aktuellt

29
dec

Vi söker en sjukgymnast

Mer info om tjänsten finns här. Välkommen med din ansökan.

Läs mer
29
okt

Vaccinera dig mot säsongsinfluensan

Den 6/12 startar vi upp vaccinering mot säsongsinfluensan. Det är alltid jobbigt att vara sjuk och att vaccinera sig mot […]

Läs mer
22
okt

Skicka säkra meddelanden

Säkra meddelanden innehållande personuppgifter och övriga känsliga uppgifter skickar du nu till oss via formuläret Beställ tjänst på vår hemsida. […]

Läs mer
18
okt

Influensavaccination

Hösten närmar sig och så gör även den årliga influensan. Vi har möjlighet att komma till ert företag och utföra […]

Läs mer

Prenumerera och få tips om arbetsmiljö och hälsa!