Till Unicare.nu

Unicare Företagshälsan i Jönköping

Vi arbetar för att skapa välmående organisationer där människor trivs och mår bra. Vi är din partner inom arbetsmiljö och hälsa. Vi erbjuder företagshälsovård och vårdcentral på ett och samma ställe. Vår verksamhet bygger på närhet, kontinuitet och kvalitet.

Företagshälsan är certifierad enligt standarderna ISO 9001:2008 för kvalitet och OHSAS 18001:2007 för arbetsmiljö samt Svensk Företagshälsovårds (FSF) KRAV – Ledningssystem för kvalitet inom svensk företagshälsovård FSF 6/2011-01.

 

Till sickan
i

Få full koll på företagets sjukfrånvaro och hälsostatus genom Sickan – ett verktyg för sjuk- och friskanmälan samt för produktions- och arbetsplanering. Intresserad?

Våra tjänster

Företagshälsan är en samarbetspartner i ert strategiska och systematiska arbetsmiljöarbete. Vi erbjuder våra tjänster som en integrerad del av er verksamhet. Vi är specialister inom en rad områden och vi skräddarsyr tjänster efter era önskemål.

Intresserad? kontakta oss

Aktuellt

22
jun

Vi har öppet alla vardagar hela sommaren – Välkommen att boka tid!

Vi har öppet alla vardagar hela sommaren – Välkommen att boka tid! Önskar du nå oss via telefon är vi […]

Läs mer
22
jun

Frukostwebbinarium – Systematiskt arbete inom riskbruk och beroendeproblematik

Välkommen till ett frukostwebbinarium för chefer, HR, fack och skyddsombud – 23 juni 2021 Webbinarium_8 september

Läs mer
23
apr

Antigentest – snabbtest av pågående sjukdom i Covid-19

Unicare Företagshälsan erbjuder antigentester som visar om man har en pågående Covid-19. Våra snabbtester ger svar inom cirka 15 minuter. […]

Läs mer
23
apr

Ny beteendevetare och organisationskonsult

Vi är glada att presentera en ny medarbetare hos oss – beteendevetare och organisationskonsult Helene Wallentin. Helene har lång erfarenhet […]

Läs mer