Till Unicare.nu

Unicare Företagshälsan i Jönköping

Vi arbetar för att skapa välmående organisationer där människor trivs och mår bra. Vi är din partner inom arbetsmiljö och hälsa. Vi erbjuder företagshälsovård och vårdcentral på ett och samma ställe. Vår verksamhet bygger på närhet, kontinuitet och kvalitet.

Företagshälsan är certifierad enligt standarderna ISO 9001:2008 för kvalitet och OHSAS 18001:2007 för arbetsmiljö samt Svensk Företagshälsovårds (FSF) KRAV – Ledningssystem för kvalitet inom svensk företagshälsovård FSF 6/2011-01.

 

Till sickan
i

Få full koll på företagets sjukfrånvaro och hälsostatus genom Sickan – ett verktyg för sjuk- och friskanmälan samt för produktions- och arbetsplanering. Intresserad?

Våra tjänster

Företagshälsan är en samarbetspartner i ert strategiska och systematiska arbetsmiljöarbete. Vi erbjuder våra tjänster som en integrerad del av er verksamhet. Vi är specialister inom en rad områden och vi skräddarsyr tjänster efter era önskemål.

Intresserad? kontakta oss

Aktuellt

27
jul

Höstens ubildningar

Ta del av Unicare Företagshälsans inspirerande utbildningar. Höstens utbildningsutbud hittar du här.

Läs mer
6
jul

Covid-beviset är här – så här skaffar du det

Från 1 juli kan du nu skaffa vaccinationspasset. Beviset som visar att du är vaccinerad mot covid-19, samt hur många […]

Läs mer
6
jul

AFS 2020:5 – Ny föreskrift om arbetsanpassning från 1 juni

Nu gäller den nya föreskriften om arbetsanpassning. En uppfräschning då arbetsmarknaden ser annorlunda ut idag gentemot för 20 år sedan. […]

Läs mer
22
jun

Vi har öppet alla vardagar hela sommaren – Välkommen att boka tid!

Vi har öppet alla vardagar hela sommaren – Välkommen att boka tid! Önskar du nå oss via telefon är vi […]

Läs mer