Till Unicare.nu

Aktuellt

Aktuellt hos Unicare i Unicare företagshälsan i Jönköping

Vi söker en sjukgymnast

29 december, 2021

Mer info om tjänsten finns här.

Välkommen med din ansökan.

Läs mer

Vaccinera dig mot säsongsinfluensan

29 oktober, 2021

Den 6/12 startar vi upp vaccinering mot säsongsinfluensan.

Det är alltid jobbigt att vara sjuk och att vaccinera sig mot influensan kan vara en bra idé. Det minskar risken för dig att drabbas, samtidigt som du hjälper till att minska spridningen av smittan.

För unga och friska brukar influensan vara i upp till sju dagar, men det är vanligt att man är trött och hostar ytterligare ett par veckor efteråt. För riskgrupper är det desto allvarligare och kan utvecklas till sjukdomar som är livshotande.

Är du vaccinerad minskar du risken att drabbas. Och skulle du ändå smittas blir symtomen betydligt lindrigare. Eftersom det kommer nya virus varje år behöver du en ny vaccination inför varje vintersäsong.

Kontakta oss för bokning av tid.

Läs mer

Skicka säkra meddelanden

22 oktober, 2021

Säkra meddelanden innehållande personuppgifter och övriga känsliga uppgifter skickar du nu till oss via formuläret Beställ tjänst på vår hemsida. Meddelandet skickas via ID-kollen, en webbaserad kommunikation via BankID.

Läs mer

Influensavaccination

18 oktober, 2021

Hösten närmar sig och så gör även den årliga influensan.

Vi har möjlighet att komma till ert företag och utföra vaccinationer på plats. Priset är 550kr per vaccination.

Välkommen att ta kontakt med oss för planering och bokning. Vaccinationerna beräknas starta i slutet av november. Mejla ert intresse till info.fhv.jonkoping@unicare.nu

Influensavaccin

Läs mer