Viktigt information om Covid (Läs mer)

Viktigt information om Covid

Om du söker information om coronaviruset läs på 1177.se

Har du allmänna frågor om covid-19, ring nationella informations numret 11313 som är öppet dygnet runt eller läs Folkhälsomyndighetens frågor och svar.

Till Unicare.nu

Lediga tjänster

Lediga tjänster hos Unicare

Unicare Sverige är en privat aktör med 11 vårdcentraler i mellersta och södra Sverige samt 1 företagshälsovårdsenhet i Jönköping. Vi har idag 440 medarbetare och växer kontinuerligt. Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering. Vi bedriver också traditionell företagshälsovård i Jönköping med 400 olika företagskunder.

Unicare är också en av de största privata hälsoaktörerna i Norge med verksamhet i 19 städer. Företaget grundades 2008 och vi har idag ca 1200 medarbetare i vårt grannland.

Företaget värnar om kvalitet, god arbetsmiljö och hög tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling och utbildning är en självklarhet, vi är engagerade och har ett stort intresse av förbättringsarbete.

Vi vill att du ska gilla ditt jobb och ta aktiv del i vår framtid. Därför jobbar vi för att skapa en inspirerande arbetsplats. Vill du vara med och bidra med dina kunskaper och ditt engagemang?

Välkommen med din ansökan!

Alla lediga tjänster

 • Unicare söker Distriktsläkare

  Gotland
  Sista ansökningsdag
  2021-11-12
 • Unicare Vårdcentral söker Distriktssköterska i Borlänge

  Borlänge
  Sista ansökningsdag
  2021-11-12
 • Unicare Vårdcentral söker sjuksköterska/distriktssköterska

  Arvika
  Sista ansökningsdag
  2021-11-08
 • Unicare vård söker Fysioterapeut/sjukgymnast

  Vetlanda
  Sista ansökningsdag
  2021-11-28
 • Unicare söker Distriktsläkare

  Årjäng
  Sista ansökningsdag
  2021-11-17
Skicka in spontanansökan